Integrovaný portál MPSV


Úřad práce ČR > Krajské pobočky > Jihomoravský kraj > Kontaktní pracoviště > Vyškov > Rekvalifikace > Příprava teplých pokrmů
Language is not available - English Mezinárodní stránka pro všechny dostupné jazyky.
Hledání   Nápověda   Domů   Přihlásit
  Nejste přihlášen. Můžete se zaregistrovat.
Kontaktní pracoviště Vyškov, Palánek 375/3a, 68201 Vyškov
IČ: 72496991 - DS: f9pzp3a - tel.: 950174111 - e-mail: podatelna.vy(a)uradprace.cz
Asistent(ka), sekretář(ka), Barman, Manažer projektu, Montér suchých staveb, Mzdové účetnictví, Obchodní zástupce, Obsluha CNC obráběcích strojů, Obsluha elektrovozíku a motovozíku, Obsluha osobního počítače, Podlahář povlakových podlah, Pracovník evidence zásob zboží a materiálu, Prodavač, Programátor CNC strojů, Příprava minutek, Příprava pokrmů studené kuchyně, Příprava teplých pokrmů, Skladník, Specialista marketingu, Stavební truhlář, Strážný, Svařování hliníku, Svařování kyslíko-acetylenovým plamenem, Svařování nerez ocelí, Svařování obalenou elektrodou, Svařování tavicí se eletrodou, Truhlář nábytkář, Účetnictví a daňová evidence, Výpomoc při přípravě pokrmů, Výroba zákusků a dortů, Základní kovoobráběčské práce, Základy podnikání, Zedník
rekvalifikační kurz

Příprava teplých pokrmů (65-001-H)

základní kvalifikační předpoklady:

  • základní vzdělání a vyšší

rozsah kurzu:

  • 6 týdnů - 125 hod. (včetně závěrečné zkoušky)

zdravotní předpoklady:

  • zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství – čestné prohlášení UoZ/ZoZ před vstupem do kurzu

obsahová náplň:

  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
  • přejímka potravinářských surovin
  • sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
  • příprava surovin pro výrobu jídel
  • úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracování
  • příprava teplých pokrmů podle receptur
  • charakteristika dietního stravování
  • zpracování a úprava polotovarů
  • příprava a pečení moučníků
  • příprava teplých nápojů
  • regenerace pokrmů
  • nakládání s inventářem
  • skladování potravinářských surovin
  • obsluha technologických zařízení v provozu
  • organizování práce v gastronomickém provozu
  • provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů

výstupní doklad:

  • Potvrzení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu
  • Osvědčení o získání profesní kvalifikace (po úspěšném složení závěrečné zkoušky profesní kvalifikace)

místo konání:

  • Brno

termín:

  • dle zájmu klientů a situace na trhu práce

Informace, kontakty

  • Dle zájmu klientů lze realizovat i jiné typy rekvalifikačních kurzů.
  • Další výše neuvedené rekvalifikace se řeší průběžně s přihlédnutím na aktuální požadavky trhu práce, nabídky volných míst, příslib zaměstnavatele, zahájení podnikání, konkrétní požadavky zaměstnavatelů.
  • Zařazení klienta do rekvalifikace se řeší individuálně.
pracoviště kancelář - úřední hodiny
Kontaktní pracoviště Vyškov
Palánek 375/3a, 682 01 Vyškov
I. patro (dveře č. 131, 132 a 142)
běžné úřední hodiny
Kontaktní pracoviště Bučovice
Sovětská 758, 685 01 Bučovice
každou středu od 9:30 do 11:00 hodin
Kontaktní pracoviště Slavkov u Brna
Koláčkovo náměstí 727, 684 01 Slavkov u Brna
každou středu od 13:30 do 15:00 hodin
jméno telefon e-mail
Bc. Jarmila Jelínková 950 174 322 jarmila.jelinkova@uradprace.cz
Bc. Lucie Veselá, BA 950 174 452 lucie.vesela@uradprace.cz
Alena Chaloupková 950 174 320 alena.chaloupkova@uradprace.cz
Mgr. Eva Svobodová 950 174 323 eva.svobodova@uradprace.cz
Za úplnost informací na stránce odpovídá: generální ředitelství Úřadu práce ČR. Dotazy vyřizuje: tel. 844 844 803, callcentrum(a)mpsv.cz
Mapa stránek | Prohlášení o přístupnosti | Technická správa | Textová verze | Validita stránky